Relevant Retssikkerhed – Nyheder uge 35

Nedenfor kan du læse relevante nyheder vedrørende om bl.a. nye ministersvar, rapporter og begivenheder på det retssikkerhedsmæssige område. Relevant Retssikkerhed vil blive offentliggjort en gang ugentligt hver mandag. Nyhederne omfatter både nationale og internationale nyheder.

NYE LOVFORSLAG

  • Skatteminister Karsten Lauritzen har fremsat lovforslag om ophævelse af hjemmel til kontrol af udendørs byggeaktivitet på privat grund m.v., som er en del af regeringens første af to varslede retssikkerhedspakker på skatteområdet.

SENESTE SVAR PÅ FOLKETINGSSPØRGSMÅL

Herunder kan findes de seneste ministersvar på en relevante folketingsspørgsmål.

 

SENESTE RAPPORTER, EVALUERINGER MM

Herunder findes de nyeste evalueringer, rapporter, analyser mm fra relevante institutioner/organisationer, offentlige myndigheder, domstolene mm.

Tirsdag den 18. august 2015

  • Høring vedr. Forslag til lov om ændring af kildeskatteloven, momsloven og skattekontrolloven (Ophævelse af hjemmel til kontrol af udendørs byggeaktivitet på privat grund m.v. – Retssikkerhedspakke I). Høringsfrist er 14. september 2015 og link til Høringsportalen kan findes her. Link til Skatteministeriets omtale af lovforslaget kan findes her.

Onsdag den 19. august 2015

  • Højesteret afsagde kendelse, hvorefter en kvinde udsat for menneskehandel kunne frihedsberøves med henblik på udvisning – link til omtale og kendelsen kan findes her.

Fredag den 21. august 2015

  • Statsministeren meldte datoen ud for folkeafstemningen om retsforbeholdet. Det bliver den 3. december 2015. Link til Justitsministeriets omtale kan findes her.

One thought to “Relevant Retssikkerhed – Nyheder uge 35”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *