DEBATARRANGEMENT – MEN, YTRINGSFRIHEDENS HISTORIE I DANMARK

ytringsfrihedens-historie-i-danmark-politkens-hus

Den 11. november udkommer bogen ”MEN, ytringsfrihedens historie i Danmark”, hvor Frederik Stjernfelt og Jacob Mchangama redegør for den til alle tider hårde kamp for den frie debat. Forfatterne skitserer i bogen ytringsfrihedens historie i Danmark; fra Reformationen og frem til i dag.

I anledning af bogudgivelsen afholder Pressen Politikens Hus et debatarrangement den 15. november kl. 19.30. Denne aften stiller Frederik Stjernfelt og Jacob Mchangama spørgsmål og søger svar i diskussionen om en frihedsværdi alle hylder, men få kender den fulde historie om. Politikens Marcus Rubin modererer samtalen.

 

Tilmeld skal ske via linket her.

Jacob Mchangama

Frihedsrettigheder- og retssikkerhed Jacob Mchangama er direktør i den uafhængige juridiske tænketank Justitia og tidligere advokat i Plesner. Ud over sin cand.jur har Jacob en mastergrad i menneskerettigheder og demokratisering, og har tidligere været ekstern underviser i internationale menneskerettigheder på Københavns Universitet. Jacob beskæftiger sig primært med områder inden for retssikkerhed og menneskerettigheder. Herudover er Jacob initiativtager og redaktør af bloggen RuleOfLaw.dk, samt blogger på berlingske.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *